T: 917 215 5796 | info@sorensenpartners.com

A Federally-certified DBE and MA & NY-State certified M/WBE

Working with enlightened institutions to Define, Plan, and Design facilities that build culture

Lawrence History Center Courtyard Improvements

Lawrence History Center Courtyard Improvements

sp_lawrence history center 2_950x425

Sorensen Partners was Site and Landscape Designer for the Lawrence History Center (LHC) for an accessible entry to LHC’s main building and improvements to the function and aesthetics of the entry courtyard on the Lawrence, MA site. We provided concept design, construction documentation drawings, and construction administration services.

The site design improves safety and access to the building by making improvements to the courtyard parking area, designating a handicap parking space with corresponding signage, establishing planting beds, and installing a walkway leading to the rear of the building where the accessible lift is accessed.

The project was built in 2013 by Tompkins Landscape of North Andover, MA and was funded by a Community Development Block Grant (CDBG) from the City of Lawrence.

sp_lawrence history center 1_950x425

Save

Save